گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

افزایش مصرف تنقلات و سرعت بالای غذا خوردن از عوامل شیوع چاقی در

افزایش مصرف تنقلات و سرعت بالای غذا خوردن از عوامل شیوع چاقی در کودکان است   

دریافت زیاد انرژی و سرعت بالای غذا خوردن ومصرف چیپس وپفک از عوامل تغذیه یی مرتبط با چاقی در کودکان 11،10 ساله تهرانی است.
به گزارش ایسنا، این پژوهش توسط جمعی از کارشناسان مامایی معاونت سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف بررسی ارتباط الگوی تغذیه کودکان با چاقی آن ها صورت گرفته است.
نتایج حاصله از این بررسی نشان می دهد افزایش شیوع چاقی در کودکان و بزرگسالان در سال های اخیر تنها به علت تغییرات ژنتیکی نبوده و عوامل رفتاری و محیطی مختلفی در این افزایش وزن موثر بوده اند.
تغییر در الگوهای غذایی و دریافت غذاهایی با انرژی و چربی زیاد که در گذشته کمتر مصرف می شدند از جمله عواملی است که در افزایش وزن سهم عمده ای داشته اند.
یافته های این بررسی نشان می دهد دریافت انرژی، مصرف بیش از حد پروتئین، کربوهیدرات و تنقلاتی مانند چیپس و پفک و سرعت بالای غذا خوردن از عوامل تغذیه یی مرتبط و موثر در چاقی کودکان 10، 11 ساله تهرانی است.