-
نقش یک اسید آمینه مضر در کاهش قوای شناختی
جمعه 6 مهرماه سال 1386 18:19
تحقیقات جدید نشان میدهد بالا بودن میزان هموسیستئین در خون افراد مسن با کاهش عملکرد ذهنی همراه است. مصرف اسیدفولیک ، ویتامین ب ۶ و ویتامین ب ۱۲ آثار مضر این اسید آمینه را جبران میکند. به گزارش پایگاه اینترنتی ، هموسیستئین اسید آمینهای است که زمینه ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و سکته قلبی را فراهم میکند....
-
نقش یک اسید آمینه مضر در کاهش قوای شناختی
جمعه 6 مهرماه سال 1386 18:18
تحقیقات جدید نشان میدهد بالا بودن میزان هموسیستئین در خون افراد مسن با کاهش عملکرد ذهنی همراه است. مصرف اسیدفولیک ، ویتامین ب ۶ و ویتامین ب ۱۲ آثار مضر این اسید آمینه را جبران میکند. به گزارش پایگاه اینترنتی ، هموسیستئین اسید آمینهای است که زمینه ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و سکته قلبی را فراهم میکند....
-
مصرف پروتئین
پنجشنبه 5 مهرماه سال 1386 15:20
مصرف چه میزان پروتئین در رژیم غذایی روزانه ما کافی است؟ پروتئین یک ماده محافظتی اصلی برای بدن محسوب می شود. پروتئین ترکیب ماده اصلی و تشکیل دهنده ماهیچه ها می باشد و وجود آن در شکل گیری و ساخت سلول ها ضروری است. وجود پروتئین همچنین در عملکرد سیستم امنیتی بدن حیاتی می باشد و در صورت محرومیت از پروتئین ، بدن بیشتر در...
-
ساختار پروتئین ها
پنجشنبه 5 مهرماه سال 1386 15:19
ساختار اولیه پروتئین ها به پیوندهای بین اسیدهای آمینه و توالی اسید های آمینه در مولکول مربوط است. توالی اسیدآمینهای تعدادی از پروتئین ها مشخص گشته است.تعدادی از آنزیم های پروتئولتیک فقط به تعداد محدودی از پیوندهای پپتیدی حمله می کنند که این پیوندها فقط با اسیدهای آمینه ویژه در یک توالی ویژه درگیر هستند.این موضوع منجر...
-
طبقه بندی پروتئین ها
پنجشنبه 5 مهرماه سال 1386 15:18
تعریف:هنگامی که تعداد اسیدهای آمینه از حدود 100عدد در زنجیره پپتیدی تجاوز کند پروتئین می گویند پروتئینها بر اساس 3معیار طبقه بندی می شوند: 1-حلالیت در حلالهای مختلف 2-رفتار آنها در اولترا سانتریفیوژ 1- ویژگی هایالکترو فورزی پروتئینها بطور کلی به سه دسته اصلی تقسیم می شوند: ساده مرکب اشتقاقی الف:ساده: شامل: 1 -آلبولین...
-
تردمیل یا دو ثابت Tread Mill
سهشنبه 3 مهرماه سال 1386 19:03
دستگاه دوثابت یک روش عالی ورزش های ایروبیک است .جستن روی دستگاه های دو ثابت یکی از بهترین راههای دفع سموم و تحرک سوخت وساز بدن به شمار می آید . انجام این حرکات و سنگینی آن برتمام بدن وجریان خون ولنف وحتی سلولها چنان اثر می گذارد که سایر ورزشها نمی توانند این تغییرات را ایجادکنند . وقتی شما روی یکی از این وسایل ورزش می...
-
شکم بند لاغری Sauna Belt
سهشنبه 3 مهرماه سال 1386 19:02
شکم تنه ( Trunk ) از سه بخش قفسه سینه ، شکم ( Abdomen ) و لگن تشکیل شده است. شکم ناحیه اى از تنه میباشد که بین دیافراگم و دهانه ورودی لگن در پایین قرار دارد که در حقیقت حد واسط بین قفسه سینه و لگن است . دیواره فوقانی شکم را دیافراگم و دیواره قدامى آن را عضلات مایل خارجی ، عضلات مایل داخلی ، عضلات مایل عرضی و مستقیم...
-
کارت بین المللی دانشجویی(ISIC) وکارتهای بین المللی اساتید(ITIC)
یکشنبه 1 مهرماه سال 1386 14:40
قابل توجه متقاضیان محترم کارتهای بین المللی دانشجویی(ISIC) وکارتهای بین المللی اعضا هیئت علمی (ITIC) مدارک مورد نیاز جهت صدور یا تمدید کارت دانشجویی بین المللی (ISIC) مدارک مورد نیاز جهت صدور یا تمدید کارت بین المللی اعضاء هیئت علمی (ITIC) نکات مهم در خصوص اعتبار کارت ومعرفی پایگاههای اینترنتی . مدارک مورد نیاز جهت...
-
لیست ۷۴ جورنال علمی ورزشی در فهرست ISI - پاییز ۱۳۸۶
یکشنبه 1 مهرماه سال 1386 13:20
با سلام برای استفاده تمامی محققین و ژژوهشگران در زمینه علمی ورزشی این فهرست در اختیار شماست. تا بتوانید با سهولت به مکاتبه بپردازید.ضمنا در صورت درخواست رهنمایی می توانید پیغام در قسمت نظر بدهید بگذارید. ACSMS HEALTH & FITNESS JOURNAL Bimonthly ISSN: 1091-5397 LIPPINCOTT WILLIAMS & WILKINS , 530 WALNUT ST,...
-
سایت های مفید در زمینه تحصیلات تکمیلی در تربیت بدنی وعلوم ورزشی
یکشنبه 1 مهرماه سال 1386 13:16
Postgraduate Students Post graduate sport and exercise science courses are listed on the BASES Course Finder . Types of Postgraduate Programmes Taught Programmes Masters Programme – this usually runs over 12 months full-time but some institutions offer part-time courses that are completed over two years. A Masters...
-
سایت های مرتبط با بیومکانیک ورزشی
یکشنبه 1 مهرماه سال 1386 13:14
American Society of Biomechanics http://asb-biomech.org/ Society information, details of conferences etc. and links to other biomechanics related sites. No specific sport and exercise section. Australian and New Zealand Society of Biomechanics http://www.anzsb.asn.au/index.htm Society information, details of...
-
سایت های مرتبط با فیزیولوژی ورزشی
یکشنبه 1 مهرماه سال 1386 13:12
American Alliance for Health, Physical Education, Recreation and Dance (AAHPERD) http://www.aahperd.org North American organisation dedicated to promoting healthy lifestyles through programmes in health, physical education, recreation, dance and sport. American College of Sports Medicine (ACSM)...
-
آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
یکشنبه 1 مهرماه سال 1386 12:56
معرفی کتابخانه : کتابخانه آکادمی ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران در سال 1381 با مجموعه ای شامل 1800 عنوان کتاب آغاز به کار کرد و در آبان ماه سال 1383 با طرح ادغام مرکز اطلاع رسانی کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران ، در حال حاضر شامل 21000 رکورد می باشد . این کتابخانه با نظارت مستقیم ریاست آکادمی ملی المپیک و واحد...
-
فراخوان مقاله کنگره بینالمللی روانشناسی کاربردی درورزش قهرمانی
یکشنبه 1 مهرماه سال 1386 12:52
ضرورت استفاده از اصول و مهارتهای روانشناسی در ورزش، همگام با گسترش روزافزون ورزش قهرمانی و حرفهای آشکارتر میشود، مرکز روانشناسی ورزشی آکادمی ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران به منظور افزایش دانش کاربردی مربیان، دانشپژوهان، و ورزشکاران، اولین "کنگره بینالمللی روانشناسی کاربردی در ورزش قهرمانی" را برگزار میکند....
-
نمرات درس تربیت بدنی عمومی (۲) علام گردید
یکشنبه 1 مهرماه سال 1386 08:25
سلام نمرات نهایی این درس که در ترم تابستانی ۱۳۸۶ در سه گروه مختلف در رشته ورزشی شطرنج برگزار گردید به دایره امتحانات دانشگاه اعلام شده و دانشجویان عزیز می توانند برای اطلاع از نمرات خود به مسئولان محترم دایره امتحانات مراجعه نمایند. با آرزوی موفقیت روزافزون برای همه شما
-
مضرات متعدد استفاده از غذاهای چرب
شنبه 31 شهریورماه سال 1386 22:36
محققان دانشگاه کمریج در انگلستان به تازگی دریافته اند که مصرف غذاهای چرب با نوع رایجی از سرطان سینه در زنان مرتبط است . غذاهای چرب تا کنون به عنوان یکی از عوامل بیماریهای عروقی شناخته می شد ولی به نوشته روزنامه ای چاپ اسکاتلند نتیجه تحقیقات محققان دانشگاه کمبریج نشان داد که خوردن این دسته از غذاها خطر ابتلا به سرطان...
-
چه نوع روغنی مصرف کنیم؟ (چربیها)
شنبه 31 شهریورماه سال 1386 22:35
بر اساس اطلاعات و آمار موجود، روزانه 800 مورد مرگ در کشور اتفاق میافتد که 300 مورد آن به دلیل بیماریهای قلبی و عروقی است و بدون شک یک علت عمده ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، شیوه نامناسب زندگی و تغذیه نامناسب میباشد. یکی از مهمترین مشکلات تغذیهای ما در کشور مصرف روغنهای نباتی جامد یا هیدروژنه میباشد. نکته مهم...
-
روغن جامد ، دشمن اصلی
شنبه 31 شهریورماه سال 1386 22:34
یکی از اساسی ترین اشکالات تغذیه درکشورما گرایش عمومی به استفاده بیش از حد چربی هاست . ماعادت کرده ایم ملاک مرغوبیت چلووپلو ، خورشت وسایر غذاها را درمیزان استفاده آشپزاز روغن ها بدانیم که اصلی ترین مورد استفاده از گروه چربی ها دررژیم غذایی است . دهلوی نمونه بارز عادات بد ومضر غذایی را استفاده از چربی ها می داند ومی...
-
چربی ها
شنبه 31 شهریورماه سال 1386 22:33
روغن و چربی ها بخش بزرگی از ترکیب مواد غذایی مصرفی انسان را تشکیل می دهند. چربی های خوراکی را می توان به دو دسته ی چربی های اشباع شده و اشباع نشده تقسیم کرد. چربی ها در بدن انسان نقش متعددی را دارند. از نظر تغذیه ای مصرف مقدار مناسب چربی برای حفظ تعادل فیزیولوژیکی بدن بسیار مهم است. چربی ها در تامین ویتامین های محلول...
-
چربی ها وفشار خون
شنبه 31 شهریورماه سال 1386 22:32
غذاهائی که چربی زیاد دارد و همچنین عوامل دیگر در طی سالهائی که از عمرتان میگذرد، موجبات تصلب شرائین را فراهم میکند بالعکس غذاهائی که چربیاش کم است توأم با فشارخون پائین است. روغن اشباع نشده هم در پایین آوردن فشارخون مؤثر است. چربی اشباع شده که فشارخون را بالا میبرد در زردهی تخممرغ، پنیرهای چرب، شیر و برخی از...
-
تاثیر روزه بر بیماری های جسمی و روحی
شنبه 31 شهریورماه سال 1386 22:28
از نظر پزشکی بیمارانی که مقاومت بدن آنها با روزهداری کاهش مییابد و یا روزه گرفتن باعث عود و تشدید بیماری آنها میشود، نباید به هیچ وجه روزه بگیرند. اینکه چه کسی میتواند روزه بگیرد و چه کسی نمیتواند، فرد باید در این باره با پزشک مشورت کند. بیماران کلیوی و بخصوص افرادی که کلیه آنها سابقه سنگ سازی دارد، بیماران قلبی...
-
نکات روزه داری از 10متخصص (1)
شنبه 31 شهریورماه سال 1386 01:01
چه غذاهایی برای وعدههای افطاری و سحری مناسبترند؟ برای رفع یبوست ناشی از کمبود مصرف مایعات در طول روزهای این ماه مبارک، چه کار باید کرد؟ آیا فعالیتهای بدنی هم در طول ایام این ماه رمضان، توصیه میشود؟ کدام دسته از بیماران باید از روزه گرفتن پرهیز کنند؟ و... پاسخ به این سوالها را از زبان کارشناسان بخوانید. برای...
-
نکاتی در مورد نگهداری روغن
شنبه 31 شهریورماه سال 1386 00:48
روغن بسیاری از غذاها در روغن سرخ می شوند و به بسیاری دیگر روغن را به عنوان چاشنی اضافه می کنند. مانند برنج ، سالاد و... . روغن مصرفی ما دو منشا مختلف دارد : حیوانی و نباتی . روغن حیوانی مملو از کلسترول است و مصرف آن توصیه نمی شود. روغن نباتی هم به دو صورت مایع و جامد عرضه می شود. فرم مایع دارای اسیدهای چرب اشباع نشده...
-
نمرات نهایی شطرنج
چهارشنبه 28 شهریورماه سال 1386 22:11
سلام این نمرات تا یکشنبه اعلام می شوند. با تشکر
-
منابع غذایی چربی ها
چهارشنبه 28 شهریورماه سال 1386 22:04
برخی از آگهی های تبلیغاتی، برای شناساندن ماهیت محصولات خود از نسبت استفاده می کنند. انها معتقدند که هرچه نسبت بالا باشد، چربی مناسب تر است زیرا شواهدی است که نشان می دهد اسیدهای چرب غیر اشباع بیشتر از اسیدهای ذیگر، از تشکیل کلسترول جلوگیری می کنند . در حال حاضر مارگارین مخصوصی به بازار عرضه شده که نسبت از 0.3 تا 4.9...
-
احتیاجات غذایی انسان به چربی
چهارشنبه 28 شهریورماه سال 1386 22:03
انسان به استثنای نیازی که به منابع اسید لینولئیک دارد، از چربی رژیم غذایی بی نیاز است. غذاهیی که 2% کالری آنها از اسید لینولئیک بدست می آید، احتیاجات بدن را تامین می کنند. ولی چون چربی یک منبع متراکم انرژی است، بدن می تواند بی اینکه مقادیر زیادی غذا مصرف کند، با مصرف مقدار کمی از ان، احتیاجات کالریکی خود را تامین...
-
ارتباط چربی با بیماری قلبی
چهارشنبه 28 شهریورماه سال 1386 22:03
مسئله ارتباط بین چربی رژیم غذایی و تصلب شرائین، باید در کتابهای مقدماتی بررسی شود ولی چون این موضوع در نشریات به طور گسترده ای مورد بحث قرار گرفته بهتر است خلاصه ای از تفسیرهایی را که در این مورد به عمل آمده بیان کنیم. البته ممکن است مطالعات علمی در مورد این موضوع در مدت زمان نسبتا کوتاهی تغییر جهت دهد. مسئله ای که...
-
نقش چربی ها در رژیم غذایی
یکشنبه 25 شهریورماه سال 1386 18:24
منبع انرژی : چربی ها به صورت منبع متراکمی از انرژی عمل می کند . هر گرم چربی ، به صورت حیوانی ، گیاهی ، مایع یا جامد ، 9 کیلوکالری انرژی تولید می کند . این میزان ، 2و 4/1 برابر بیشتر از آن میزان انرژی است که از یک گرم قند یا پروتئین بدست می آید . حیوانات ، مازاد انرژی خود را به صورت چربی ذخیره می کنند بنابراین مقدار...
-
هضم و جذب و انتقال چربی ها
یکشنبه 25 شهریورماه سال 1386 18:23
پیش از اینکه چربی ها بتوانند وارد جریان خون شوند و به بافت ها انتقال یابند باید به مولکولهای بسیار ریزی شکسته شوند تا بتوانند از غشای سلول های پوششی مجاری گوارشی بگذرند . 40 تا 50 درصد چربی ها در اثر هضم به گلیسرول ، اسیدهای چرب و منوگلیسریدهایی تبدیل می شوند که اسیدچرب با زنجیره کوتاه دارند . بقیه نیز به صورت دی...
-
خواص فیزیکی چربی ها
یکشنبه 25 شهریورماه سال 1386 18:21
چربی ها در آب حل نمی شوند ولی در حلال هایی مانند اتر ، بنزن و کلروفرم حل می گردند. چگالی چربی ها از آب کمتر است به همین دلیل آنها بر سطح آب باقی می مانند. در چربی های امولسیونه شده ، مولکولهای چربی توسط مواد امولسیون کننده بخوبی از هم پراکنده و جدا می شوند . این مواد از اتصال آنها با یکدیگر و تشکیل و مولکول بزرگتر نیز...