بر اساس مطالعات و تحقیقات پژوهشگران در عرصه پزشکی، کروناویروس نمیتواند دمای بالاتر از 65 تا 70 درجه سانتیگراد را تحمل کند و در این دما از بین میرود؛ بنابراین عدهای، منتظرند هوا گرم شود و یک تابستان با خورشید سوزان از راه برسد تا خیالشان درباره این ویروس راحت شود. حتی برخی پزشکان و متخصصان کشور خودمان هم بارها تکرار کردهاند که با گرم شدن هوا ویروس در محیط زودتر از بین میرود وظاهرا در تهران پیک شدید بیماری را به دلیل رعایت فاصلهگذاری گذراندهایم.
اما اخیرا پروفسور تاسوکو هونجو، استاد پزشکی برنده جایزه نوبل ژاپن، با صحبتهایش، تردیدهایی در این مورد ایجا کرده است. او معتقد است کروناویروس طبیعی نیست، چرا که اگر ویروس طبیعی باشد، اینگونه جهان را تحت تأثیر قرار نمیدهد؛ با وجود متفاوت بودن دمای هوای کشورها، این ویروس از قطب شمال گرفته تا استوا و آفریقا در حال انتشار است و کاری هم به دمای گرم و سرد هوا ندارد! به گفته تاسوکو، کووید19 هم در کشوری مانند سوئیس گسترش یافته که اقلیمی سرد دارد و هم در مناطق بیابانی بسیار گرم گسترش مییابد؛ در حالیکه اگر طبیعی بود، در مکانهای سرد پخش میشد، اما در مکانهای گرم میمرد.
به هر حال این خبر، درست یا نادرست، بر تردیدها و اضطرابهای جهانی در رابطه با نحوه مقابله با این ویروس افزوده است. اما در همه حال پیشگیری بهترین روش درمان است؛ در همین راستا، هنگ کنگیها در فرودگاههای خود اتاقکهای مخصوصی ایجاد کردهاند که کروناویروسهای بدن فرد مبتلا با ورود به آن اتاقک و توسط سوزنهای نانویی از بین میرود. در این اتاقکها از پوستههای بهداشتی و محافظ CleanTech استفاده شده تا کرونا را از بین ببرد. احتمالا استفاده از این روش میتواند برای ما هم موثر باشد.