محققان علوم پزشکی در چین اعلام کردند نوشیدن منظم چای، بر سلامت قلب، تاثیر مثبت دارد.
به گزارش بهداشت نیوز، محققان گفتند: کسانی که دست کم یک روز در میان، یک فنجان چای مینوشند، کمتر از دیگران در خطر بیماریهای قلبی عروقی قرار دارند.گروه محققان چینی، تعداد 100 هزار چینی بزرگسال را به مدت هفت سال، از نظر رفتارهای روزمره، از جمله نوشیدن چای، مورد بررسی قرار دادند.براساس بررسی این محققان، که نتایج آن در نشریه پزشکی پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی اروپا منتشر شد اعلام کردند کسانی که بیش از سه فنجان در هفته چای مینوشند نسبت به آنانی که کمتر از سه فنجان چای در هفته مینوشند، 20 درصد کمتر در خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی قرار دارند و در صورت ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، خطر مرگ در آنان، 22 درصد کمتر خواهد بود.
یافته محققان نشان میدهد نوشیدن چای، فواید بسیاری دارد، ولی هر دو نوع چای سیاه و چای سبز، از نظر ترکیبات موسوم به فلاونوئیدها بسیار غنی هستند.