به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ مصرف نوشابههای گازدار و مواد غذایی نشاستهای باعث آزاد شدن ترکیبات سرطان زای آکریلامید میشوند و خطر ابتلا به سرطان معده و سایر سرطانهای گوارشی را افزایش میدهند.بررسیها نشان میدهند شاخص گلاسیمی این مواد بسیار بالاست و بدن میزان قند بیشتری را جذب میکند و میتواند سطح قند خون را افزایش دهد و رشد و تکثیر "سلولهای سرطانی" را مستقیم فراهم کند.
گفتنی است مصرف آب میوهها، میوه و سبزیجات و مصرف آجیلها باعث تنظیم سیستم ایمنی بدن میشوند و با سلولهای سرطانی به شدت مبارزه میکنند و از سرطان ریه، سینه و دستگاههای گوارشی جلوگیری میکنند.نتایج مطالعات نشان میدهند برای دوری از سرطانها ورزش نیز نقش مهمی دارد و میتواند تا میزان 53 درصد از بروز سرطانها جلوگیری کند.