در صورتی که اثرات محصولات غذائی را روی بدن و روی همدیگر بدانیم تا حدود زیادی از مصرف داروهای بیرویه در امان میمانیم و اگر بدون دقت و دلیل غذاها را مصرف کنیم و کارهای فکری و بدنی را در مصرف غذاها در نظر بگیریم و برای کاری فکری از پروتئینها و قندهای طبیعی بیشتر بهره گرفته و مواد نشاستهای را برای کارهای بدنی و عضلات مصرف نمائیم و دیگر غذاها را در جای خود مصرف نمائیم به افزایش عوامل و ترکیبات اضافی مانند قند و چربی، اوره و اسیداوریک، کراتینین و ترکیبات نیتروژنی و پروتئین در خون، عضلات، استخوانها و مفاصل دچار نمیشویم.
بعنوان مثال اگر صبحانه را با کره و عسل طبیعی و دمکرده نعناع شروع کنیم عوارض از آن حاصل نمیشود چربی کره توسط شیره گیاه و گلها که در عسل سالم موجود است خنثی شده و قند موجود در عسل توسط ترکیبات گوگردی سیر و پیاز و گیاهان دیگر که با غذا مصرف میشود براحتی در بدن میسوزد و اگر مقداری کار بدنی و ورزش قبل از غذا داشته باشیم ترس از افزایش قند و چربی با مصرف کره و عسل نداریم.
دمکرده نعناع و آویشن بعد از هر غذا موجب صابونی شدن چربیهای اضافی در بدن میشود.
کره حاوی ویتامینهای محلول در آن و چربی عسل و گیاهان حاوی ویتامینهای محلول در آب این ترکیبات لازم را به بدن میرسانند.
قند و چربی به وسیله ترکیبات گوگردی و مواد الکلی سوخته و خنثی میشوند پروتئینها و اسیدهای آمینه و انواع ترشیها و مواد اسیدی نیز با انواع گیاهان و ترکیبات الکلی میتوانند در بدن مصرف شده و سوخته یا ساخته شوند و در صورتی که اسیدیته و قلیائیت سیستم گوارشی و دیگر دستگاهها بیش از اندازه فزونی گیرد متابولیسم بدن دچار اختلال شده چاقی و لاغری بیشتر از اندازه و از دیدگاهی بلندی و کوتاهی بدن نیز به این عوامل بستگی دارد.
افرادی که دارای سوخت و ساز متعادل بوده و مواد اضافی مصرفی و ترکیبات سمی را بخوبی از بدن دفع میکنند دارای سلامتی و طول عمر قابل توجه میباشند البته فعالیت و حرکت و ورزش و کارهای مغزی و بطور کلی تحرک بدن هم در مصرف غذاها و هم در دفع مواد زائد قابل توجه میباشد./.