ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 |
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ گوشت کبابی صدها برابر خطرناک تر از گوشت های سایر غذاها تهیه می شود و خطرات آن بیشتر از دود خارج شده از اگزوز خودروها و تنفس آن به وسیله ریه های ماست.بررسی ها نشان می دهند، ترکیباتی که در هنگام طبخ ایجاد می شود باعث تغییر در جهش DNA می شود و زودتر ما را از پا در می آورد.
گفتنی است، اگر کباب بسیار دوست دارید می توانید آن را به شیوه سالم در منزل تهیه کنید و از چربی های مضر در آن کمتر استفاده کنید.نتایج مطالعات نشان می دهند، گوشت قرمز در تمامی افراد در سنین مختلف واجب است و نباید خوردن آن محدود شود اما کباب کوبیده های رستوران ها به شیوه ای مضر و غیر معمول تهیه می شوند و خطرات زیادی را برایتان به وجود می آورد.
منبع