عدهای جگر را به دلیل داشتن ویتامین A بالا به طور مرتب مصرف میکنند که افزایش تدریجی مصرف ویتامین Aموجب آسیب به کبد میشود.کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با خبرنگار وبدا گفت: جگر منبع خوبی از ویتامین A است که در صورت مصرف صحیح میتواند در سلامت پوست و افزایش مقاومت در برابر عفونتها موثر باشد.سمانه عزیزی جگر سیاه را از مواد پروتئینی برشمرد که منبع خوب آهن و ویتامین B12است و اظهار کرد: میزان آهن جگر از گوشت قرمز بیشتر است و وجود این ترکیبات در جگر موجب شده کارشناسان تغذیه خوردن جگر را به میزان معین، به افراد مبتلا به کمخونی ناشی از فقر آهن و آنمی ناشی از کمبود B12 (آنمی پرنیشیوز) توصیه کنند.