ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 |
یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسرید و کلسترول در آن باید محدود شود. فرح روشن پور در گفت وگو با ایسنا ، اظهار داشت: هر چند مصرف کله پاچه در تمام دنیا منسوخ شده است، اما در حال حاضر بخشی از فرهنگ غذایی ماست و لذا پرداختن به خواص و مضرات آن دارای اهمیت است. روشن پور در ادامه تصریح کرد: وجود تری گلیسرید و مخصوصا کلسترول در این ماه غذایی میتواند برای عروق و شریانها و در نهایت قلب مضر باشد. وی گفت: مصرف زیاد کله پاچه مخصوصا در افراد سالخورده میتواند منجر به کاهش انعطاف عروق و در نتیجه سفتی آنها و در نهایت رسوبات چربی در عروق شود. روشن پور در پایان گفت: در مجموع باید توجه داشت که مصرف بیرویه این ماده غذایی در نهایت بستر را برای ایجاد لختگی و رسوبات و در نتیجه بسته شدن عروق فراهم میکند.