ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 |
یک متخصص تغذیه گفت: آنتی اکسیدان هایی که در بادام زمینی وجود دارد موجب کاهش موادی در بدن می شود که از بروز سرطان ها و بیماری های قلبی - عروقی جلوگیری می کند.
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس افزود: بادام زمینی جزو گیاهانی محسوب می شود که در دسته مغزها قرار نمی گیرد. بادام زمینی دارای چربی بالایی است و 80 درصد کالری آن از چربی تامین می شود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: بسیاری از مغزها منبع خوب تیامین، نیاسین، فسفر، روی و فولاد هستند و برخی از آنها منبع عالی سلنیوم، مس، منیزیم، منگنز، ویتامین E هستند.
صفوی گفت: مغزها غنی از ترکیبات گیاهی متفاوتی هستند مانند فلاونوئید که در همه مغزها یافت می شود.
صفوی گفت: همه تصور می کنند که بادام زمینی جزو مغزهاست ولی یک نوع بنشن است و در گروه نخود و لوبیا قرار می گیرد. مغزها چون از گیاه تولید می شوند به طور طبیعی فاقد کلسترول هستند.
وی گفت: آنتی اکسیدان هایی در این مغزها وجود دارد که موجب کاهش تشکیل موادی در بدن می شود که به کاهش سرطان و بیماری های قلبی - عروقی کمک می کند. این متخصص تغذیه افزود: مغزها در گیاهان اندازه کوچکی دارند ولی بهترین منبع پروتئین هستند و در اغلب موارد بیشتر از 75 درصد انرژی آنها از چربی تامین می شود