گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

بسیاری از آلرژی های غذایی با بالا رفتن سن بهبود می یابد

آلرژی های غذایی در افراد زیادی مشاهده می شود و حساسیت هایی که افراد مبتلا به آلرژی نسبت به یک ماده نشان می دهند، متفاوت است. دکتر رضا جزایری، متخصص تغذیه به باشگاه خبرنگاران گفت: در تخم مرغ، گوجه فرنگی و بادام زمینی احتمال آلرژی زایی نسبت به مواد دیگر بیشتر است; علاوه بر این عوامل ارثی نیز تا حدودی در ایجاد آلرژی در فرد دخالت دارند و ممکن است استفاده از یک ماده غذایی به مقدار کم برای فرد مشکلی ایجاد نکند و تنها در صورت استفاده از آن ماده به مقدار زیاد علایم آلرژی ظاهر شود. این متخصص تغذیه همچنین به مواد آلرژی زا در کودکان اشاره کرد و گفت: کودکان زیر دو سال به طور نسبی، نسبت به استفاده گندم یا نان حساسیت نشان می دهند، به این ترتیب استفاده از نان برای کودکانی که می خواهند غذا خوردن را شروع کنند، توصیه نمی شود البته حساسیت های غذایی با بالا رفتن سن بهبود می یابد. دکتر جزایری، تاکید کرد: در بسیاری از موارد فرد نسبت به یک ماده غذایی تحمل زیادی ندارد که به اشتباه می گویند آلرژی دارد; در صورتی که اگر به مدت طولانی از یک ماده غذایی استفاده نکند، در جذب آن دچار مشکل می شود.