گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

سلنیوم بیشتر : دیابت کمتر

اگر می‌خواهید خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهید سلنیوم بیشتری دریافت کنید.


سلنیوم

نتایج پژوهشی که در دانشگاه هاروارد انجام شد نشان می‌دهد ارتباطی بین سلنیوم و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 وجود دارد. در واقع سلنیوم نقش مهمی در متابولیسم یا همان سوخت و ساز گلوکز ایفا می‌کند.

در طی این پژوهش که از دهه‌ی 80 میلادی ( 1982 تا 1987) تا سال 2008 طول کشید محققان بیش از 7000 مرد و زن را تحت نظر گرفتند.

در این مدت محققان میزان سلنیوم این شرکت کننده‌ها را از روی ناخن‌هایشان مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند. باید بدانید که ناخن‌ها به خوبی میزان و وضعیت سلنیوم بدن را نشان می‌دهند.

در سال 2008، 700 نفر از این افراد به دیابت نوع 2 مبتلا شده بودند.

غلات کامل، ماهی و گردوی برزیلی از منابع غذایی سلنیوم محسوب می‌شوند

محققان مشاهده کردند افرادی که میزان سلنیوم بدنشان بالاست کمتر به دیابت نوع 2 مبتلا شده‌اند.

در واقع خطر ابتلا به دیابت در بین این افراد 24 درصد کمتر از افرادی بوده است که با کمبود سلنیوم مواجه بوده‌اند. با این وجود متخصصان مصرف مکمل سلنیوم را توصیه نمی‌کنند به خاطر این که سلنیوم در مواد غذایی مختلف وجود دارد و نیازی به مصرف مکمل نیست.

منابع غذایی سلنیوم

غلات کامل، ماهی و گردوی برزیلی از منابع غذایی سلنیوم محسوب می‌شوند.

محققان معتقدند مصرف روزانه دو عدد گردوی برزیلی برای تأمین نیاز روزانه‌ی بدن کافی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد