برخی از آگهی های تبلیغاتی، برای شناساندن ماهیت محصولات خود از نسبت
در حال حاضر مارگارین مخصوصی به بازار عرضه شده که نسبت
تا اطلاعات دقیق تری از خواص شیمیایی چربی های هیدروژن دار شده مارگارین به دست نیاورده ایم. تشخیص و یایش بینی اثر انها در متابولیسم مشکل است. در بررسی مقادیر اسید لینولئیک موجود در روغن های گیاهی مشخص شده است که در روغن نارگیل، شکلات و روغن هسته خرما ، اسید چرب اساسی وجود ندارد.
از طرفی روغن جوانه گندم و روغن گردو به ترتیب 57% و 73% اسید لنولئیک دارند. گوشت ماکیان منابع خوب اسیدهای چرب اساسی می باشند.
تغذیه حیوانات ار غذاهای مختلفف سبب تغییراتی در چربی آنها می شود، بنابراین نمی توان از ترکیب اسیدهای چرب موجود در چربی حیوانات ارقام دقیق ارائه کرد. روش تهیه و نگه داری غذا نیز مانند مصرف ان در ترکیب اسیدهای چرب موجود در ان تاثیر می گذارد.
در اغلب غذاهای حیوانی درصد کالری تولید شده از چربی، نسبتا بالاست، به طوریکه در شیری که 3.2 % چربی دارد، 53% کالری به دست می آید و در پنیری که 32% چربی دارد 68% کالری؛ در گوشت گاو با 285 چربی، 83% کالری و سوسیس با 275 چربیف 70% کالری تولید می شود.
غذاهای گیاهی مقدار کمتری چربی دارند. غلات با پوست بین 2 تا 9 درصد چربی دارند که این چربی بیشتر در پوست انها است. چربی دانه ها از 45 در ذرت تا 17 % در دانه سویا متغیر است. بادام زمینی تقریبا 48% و گردو 41% چربی دارد . انبه با 16% و زیتون رسیده با 3% چربی از میوه هایی هستند که مقدار زیادی چربی دارند.