گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

تاثیر ترکیبات نشاسته ای برعملکرد مغز و اعصاب

انواع ترکیبات نشاسته‏ای مانند برنج، گندم، سیب‏زمینی، جو و غیره که دارای ملکول‏های قندی زیاد می‏باشند برای تجزیه و هضم در سیستم گوارش نیاز به انرژی و ویتامین دارند و زمانی از محصولات برنج و گندم و جو پوست آنها را که دارای ویتامین‏های گروه B و غیره می‏باشند جدا می‏کنیم، بدن نمی‏تواند به خوبی از این مواد بهره گیرد. مواد نشاسته‏ای چسبنده می‏باشند و برای هضم در لوله گوارش نیاز به آب و انرژی و ویتامین دارند و زمانی که پوست این محصولات را که باعث تجزیه ذرات می‏شوند از آن جدا می‏کنند، چسبندگی ذرات زیادتر و هضم آنها مشکل تر می‏شود.بهتر است مواد نشاسته‏ای را همراه با میوه‏‏ها و ویتامین‏های مختلف مصرف نمائیم و آنهائیکه این ترکیبات را زیاد مصرف می‏کنند به کمبود انواع ویتامین‏‏ها دچار شده دارای مغز و اعصاب ضعیف می‏شوند و ملت‏هائی که به مصرف غذاهای نشاسته‏ای عادت می‏کنند از نظر مغزی دچار ضعف و سستی می‏شوند.

مواد نشاسته‏ای در بدن باید به ترکیبات قندی تبدیل گردند که این عمل نیاز به انرژی مازاد دارند و کسانی که به برنج‏خوری عادت می‏کنند پس از غذا احساس ضعف و ناراحتی می‏کنند و نمی‏توانند بخوبی کار کنند. این افراد اغلب خسته و گرفته بوده و مغز آنان می‏تواند فعالیت نماید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد