ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 |
انواع ترکیبات نشاستهای مانند برنج، گندم، سیبزمینی، جو و غیره که دارای ملکولهای قندی زیاد میباشند برای تجزیه و هضم در سیستم گوارش نیاز به انرژی و ویتامین دارند و زمانی از محصولات برنج و گندم و جو پوست آنها را که دارای ویتامینهای گروه B و غیره میباشند جدا میکنیم، بدن نمیتواند به خوبی از این مواد بهره گیرد. مواد نشاستهای چسبنده میباشند و برای هضم در لوله گوارش نیاز به آب و انرژی و ویتامین دارند و زمانی که پوست این محصولات را که باعث تجزیه ذرات میشوند از آن جدا میکنند، چسبندگی ذرات زیادتر و هضم آنها مشکل تر میشود.بهتر است مواد نشاستهای را همراه با میوهها و ویتامینهای مختلف مصرف نمائیم و آنهائیکه این ترکیبات را زیاد مصرف میکنند به کمبود انواع ویتامینها دچار شده دارای مغز و اعصاب ضعیف میشوند و ملتهائی که به مصرف غذاهای نشاستهای عادت میکنند از نظر مغزی دچار ضعف و سستی میشوند.
مواد نشاستهای در بدن باید به ترکیبات قندی تبدیل گردند که این عمل نیاز به انرژی مازاد دارند و کسانی که به برنجخوری عادت میکنند پس از غذا احساس ضعف و ناراحتی میکنند و نمیتوانند بخوبی کار کنند. این افراد اغلب خسته و گرفته بوده و مغز آنان میتواند فعالیت نماید.