گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

صفرا و اثرات آن در بدن

صفرا ماده زرد رنگ تهیه شده در کبد و حاوی کلسترول،موسین، رنگ های صفراوی و اسید های صفراوی،بیلی روبین،بیلی وردین، نمک های صفراوی و ترکیبات دیگر بوده و بعضی از مواد زائد و غیر زائد در صفرا یافت می شود و صفرا پاک کننده خوبی برای ترکیبات اسیدی، قلیایی، املاح و غیره می باشد و هنگام وارد شدن چربی ها به دستگاه گوارش ترشح صفرا در آنها زیاد می شود و آنانی که بیشتر از لستین و زرده تخم مرغ و پرندگان و دانه های گیاهان بهره می گیرند ترشح صفرا زیاد می شود و زمانی که صفرا در داخل کیسه صفرا بماند و به داخل روده وارد نشود (به علت عدم مصرف چربی صفرا به داخل روده کوچک وارد نمی شود) صفرا در کیسه صفرا به صورت دانه های ریز و گاهی کریستال و لکه های بزرگ ته نشین می شود و این ته نشینی به علت عدم تخلیه صفرا از کیسه صفرا ظاهر می گردد مصرف انواع پروتئین ها به جای چربی ها که در کشور های متمدن مرسوم شده است. باعث کم شدن تهیه صفرا و دفع آن می باشد.

چربی ها مانند پروتئین ها نیز برای بدن لازم و صفرای کبد مانند آنزیم های پروتئین معده لازمه هضم انواع غذاها می باشد و افرادی که دارای هضم پروتئین و چربی ضعیف می باشند از لاغری رنج می برند و همیشه برای جلوگیری از قطع ترشحات و آنزیم ها باید از همه مواد گوشتی و چربی و قندی و نشاسته بهره برداری نمایند.

آنزیم ها و ترشحات تجزیه کننده هر غذا از همان غذا در بدن بدست می آید و صفرا همان چربی های تغییر شکل یافته می باشد و هنگامی که بعضی از قسمت های بدن مانند روده کوچک و کبد و دیگر قسمت ها حالت قلیایی به خود می گیرند عمل صابونی شدن روی چربی ها انجام شده و چربی به صابون تبدیل می شود و تری گلیسیرید های چربی بدواً تحت تاثیر ترکیبات اسیدی قرار می گیرد و هیدرولیز می گردد.

پس از تشکیل اسید های چرب صابونی شدن با ترکیبات قلیایی شروع می گردد و در معده انواع پروتئین تحت اسید های معده و غیره مانند اسید کلرید ریک Hcl که بیشتر در نتیجه مصرف نمک طعام حاصل می گردد در برابر آنزیم های پروتئین شکسته شده اسید های آمینه و ترکیبات ساده به وجود می آید و آماده جذب به داخل خون می گردد این ترکیبات ساده براحتی در برابر اکسیژن و عوامل دیگر در سلول می سوزند و انرژی تولید می کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد