ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 |
انواع سبزی ها و میوه ها و غذاهای حاوی مواد سلولزی و سبزینه ای (کلروفیل) گرچه تا حدودی برای بدن انسان و سیستم ها مفید و حرکت غذا در این دستگاه لازم می باشند ولی اگر به ترکیبات مواد غذایی بیشتر توجه کنیم می توانیم مواد سلولزی را کمتر کرده و به دیگر ترکیبات بیشتر توجه کنیم.
انواع پروتئین و مواد گوشتی برای زمان رشد و کودکی و دوران نقاهت بیماری ها و مواد نشاسته و و قند ها برای فعالیت های بدنی و کار مغزی و چربی های قلیایی و الکلی برای تولید انرژی در زمان ضعف و کهولت و افزایش کارکرد سیستم جنسی در زمان پیری دارای کارائی می باشد.
توجه به دوران زندگی و تولید نیرو و وضع ساختمان بسیار مهم بوده و کسانی که زودتر از موعد ضعیف و لاغر و ناتوان می شوند به وضع تغذیه خود توجه ندارند و مواد لازم بدن را در زمان زندگی دریافت نمی کنند.
در صورتی که بتوانیم ساختمان و وضع نسوج و عضلات را در زمان های لازم حفظ نمائیم عمر بشر کوتاه نمی شود و می تواند مدت مدیدی بر روی این کره خاکی باقی بماند. هنگامی که چربی و پروتئین و مواد گوشتی به اندازه لازم به بدن نرسد و اعضا کوچک شوند کار و فعالیت خود را به خوبی نمی توانند انجام دهند و انواع بیماری ها و ناتوانی ها از آن عارض می شود.
ضعیف و کوچک شدن اعضا داخلی و خارجی به فعالیت آنان بستگی دارد و کسانی که همه اعضاء خود را به فعالیت وادار می کنند دیر تر ناتوان و پیر می شوند و افراد بیشتر از اندازه به نسوج و اعضاء خود استراحت می دهند آنان را تنبل و از کار افتاده می کنند.
به کار گیری اعضاء نا توان نوعی درمان است و اگر بتوانیم مواد لازم اعضای ناتوان را به آنان برسانیم و با آن ها فعالیت نمائیم می توانیم در آن ها توانائی به وجود بیاوریم و توجه به اعضاء ناتوان و القاء انرژی به آنان از طریق مغز و اعصاب اثرات قابل توجهی از این حالت عاید می گردد
باید از محیط های پر انرژی بهره بگیریم و از محیط های ساکت و کم انرژی فعالیت بدنی و مغزی خود را افزایش دهیم که ساکت و سامت ماند در زمان پیری و ناتوانی عمر افراد را کوتاه تر می کند.
ممکن است در زمان پیری انواع ترشحات بدن و اقسام ترشح هضم غذاها کاهش یابد که در این صورت در این دوران مصرف انواع محصولات اسیدی و الکلی و شیرینی ها و نمکی ها و دیگر غذاها با طعم های مختلف و انواع مزه ها لازم وضروری است و توجه به همه موارد امری الزامی است.