از انواع ترکیبات ترش و اسیدی و نافذ بدن برای تمیز نگه داشتن سلولها و نسوج به قدر لزوم باید بهره گرفت و در صورتی که مصرف این ترکیبات از اندازه گذشت خرابی ببار میآورد که جبران آن مشکل است.
|
|
از طرفی دیگر ترکیباتی در اختیار داریم که دارای خاصیت سازندگی و ترمیمکننده میباشند انواع ترکیبات الکلی و تلخ میتوانند به اسیدها و ترکیبات ترش بچسبند و اثرات تخریبی آنها را خنثی کرده و همراه با پروتئینها به سازندگی بدن کمک کنند.
پروتئینها و اسیدهای آمینه بطور متفاوت دارای خواص ترشی و تلخی میباشند و بدلیل دارا بودن عنصر نیتروژن دارای خواص سازندگی و رویش میباشند و افرادی که با انواع ترشیها بدن خود را تمیز نگاه میدارند میتوانند از انواع الکلهای چرب و پروتئینها برای سازندگی بهره گیرند.
الکلهای چرب و استرولها بدلیل دارا بودن خاصیت قلیایی خود دارای میل ترکیبی با اسیدها و ترکیبات ترش میباشند و این خاصیت چسبندگی الکلها در پروتئینها نیز بیتأثیر نبوده و به آنها نیز باند میشوند و پروتئینها که دارای خاصیت اسیدی و الکلی میباشند میتوانند به نسوج برحسب PH آنها بچسبند و به رشد آنها کمک کنند.
اسیدهای آمینه دارای عوامل اسیدی و قلیایی میباشند و جزء ساده پروتئینها محسوب میباشند و میتوانند در بدن به اجزاء و سلولها بچسبند و نیتروژن آمینها دارای خواص رشد و ترمیم میباشند. استرولها و الکلهای چرب نیز برای رشد چربیهای بدن لازم و مصرف آنها برای نرمی و چربی نسوج لازم و ضروری است و افرادی که به اندازه لزوم از چربیها و پروتئینها بهره میگیرند میتوانند مواد از دست رفته بدن را جبران نمایند.
تمیز نگاه داشتن بدن با اسیدها و ترمیم و نگاه داری آن با الکلهای چرب و پروتئین برای سالم ماندن و طول زندگی بسیار لازم و ضروری است و افرادی که به این موارد توجه نداشته و فقط از بعضی از غذاها بصورت عادتی بهره میگیرند دارای بدنی متمایل به حالت اسیدی و یا قلیایی میباشند و این افراد دارای رشد و ترمیم نسوج نبوده و دارای عمر محدودی میباشند.
لازم است بطور متناوب PH بدن (حالت ترشی و تلخی) در تغییر باشد تا هم جرمگرفتگی در بدن بوجود نیاید و هم رشد دائمی سلولها متوقف نشود و تغییر در مصرف انواع غذاها و محصولات طبیعی و مصرف به موقع بعضی از فراوردهها بسیاری از مشکلات و امراض را برطرف میکند.