گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

قهوه و شکلات موجب افزایش فشارخون

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با تاکید بر کاهش مصرف مواد غذایی حاوی کافئین تصریح کرد: مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه، چای، نوشابه‌های کولا و شکلات سبب افزایش فشارخون می‌شوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.

عرش نیوز ؛‌ کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با تاکید بر کاهش مصرف مواد غذایی حاوی کافئین تصریح کرد: مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه، چای، نوشابه‌های کولا و شکلات سبب افزایش فشارخون می‌شوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.

منطقه یزد، "مهدیه سادات حاجی میرزاده" اظهار داشت: مصرف الکل با فشارخون بالا ارتباط داشته و می‌تواند سبب تشدید بیماری شود.

حاجی میرزاده با اشاره به روش‌های پیشگیری و کاهش فشارخون بر پرهیز غذایی تاکید و توصیه کرد: به این منظور از مصرف غذاهای شور از جمله گوشت به شکل نمک سود شده، کنسروی، همبرگری، سوسیس و کالباس به دلیل سطح بالای سدیم آن‌ها اجتناب شود.

این کارشناس تغذیه همچنین بر کاهش مصرف سبزی‌هایی که در آب نمک کنسرو شده‌اند تاکید کرد و افزود: همچنین از مصرف چیپس، پفک، خیار شور، ماهی‌های شور و دودی و سایر غذاهای فرآوری شده که نمک آن‌ها زیاد است باید اجتناب شود.

حاجی میرزاده با اشاره به کاهش مصرف غذاهای چرب و انواع سس‌ها عنوان کرد: رعایت موارد بهداشتی ذکر شده می‌تواند در پیشگیری و درمان فشارخون و در نتیجه کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ متعاقب آن موثر باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا