گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

سیر،عوامل بسترساز سرطان را کاهش می دهد

مصرف سیر منجر به کاهش یا از بین رفتن روندی می شود که طی آن عوامل بسترساز سرطان در بدن شکل می گیرند. به گزارش  ایسنا منطقه کرمانشاه، طی این روند که به «نیتروزاسیون» موسوم است، برخی مواد موجود در غذا و یا آبهای آلوده به ترکیبات سرطان زا تبدیل می شوند، اما مصرف سیر چنین روندی را مختل کرده و مانع از شکل گیری ترکیبات سرطانی می شود. عامل اصلی شکل گیری روند موسوم به نیتروزاسیون ناشی از نیتراتهای موجود در برخی از انواع گوشتهای فرآورده و یا غذاهای تهیه شده در درجه حرارت بالا و یا آبهای آلوده شده توسط پسابهای کارخانجات و فعالیتهای کشاورزی است که به بدن انسان وارد می شوند. پژوهشگران دانشگاه اوهایو عقیده دارند که مصرف سیر و شکل گیری روند یاد شده که در نهایت به شکل گیری سرطان منتهی می شود، رابطه ای معکوس با یکدیگر دارند. به این معنا که هر چقدر نشانه های وجود سیر در خون بیشتر باشد به همان میزان از نشانه های بروز سرطان کاسته می شود.