گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

مصرف میوه و سبزیجات از ابتلا به بیماریهای پوستی پیشگیری می کند

عضو انجمن تغذیه ایران گفت: بر اساس جدیدترین تحقیقات انجام شده در خصوص ارتباط بین تغذیه و پوست، استفاده از برخی میوه ها و سبزیجات، نقش موثری در پیشگیری از مشکلات پوستی از جمله سرطان های پوستی و رفع تیرگی های پوست دارد.     دکتر "مهدی اخبارده" در گفت و گو با ایرنا گفت: مصرف مواد حاوی بتاکاروتن و لیکوپن که در برخی مواد همچون هویچ، زردآلو و گوجه فرنگی وجود دارد در پیشگیری از انواع بیماری های پوست و روشن نگهداشتن پوست موثر است.
اخبارده که دارای تخصص تغذیه بالینی از دانشگاه بوستون آمریکا است، افزود: ماده زرد رنگ موجود در هویج و زردآلو به همراه لیکوپن که در گوجه فرنگی وجود دارد از تاثیر منفی اثرات اشعه نور خورشید بر پوست جلوگیری می کند، به خصوص ماده لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت ضد آفتابی دارد.
اخبارده یادآور شد: با توجه به اینکه این مواد در تغذیه طبیعی و گیاهی به حد کافی نیست تا بتواند خواص بالینی خود را انجام دهند برای مشاهده تاثیرات این مواد بر روی پوست مصرف مکمل های این مواد به مدت دو تا سه ماه توصیه می شود تا خاصیت بالینی خود را انجام دهد.
عضو مرکز تحقیقات بالینی آمریکا اظهار داشت: مصرف ویتامین آ به صورت 50 هزار واحد در روز، هزار میلی گرم ویتامین ث ، ویتامین یی به میزان 800 واحد در روز، مصرف یک لیوان بزرگ آب هویج و 2 تا 4 عدد گوجه فرنگی پخته در روز نقش بسیار موثری در روشن شدن پوست و پیشگیری از ابتلا به سرطان های پوستی دارد.
عضو انجمن ضد پیری آمریکا یادآور شد: افراد دارای پوست تیره با وجودی که تاثیر منفی اشعه آفتاب در بروز چین و چروک پوستی آنها کمتر از افراد با پوست های روشن است، اما پوست آنها به دلیل حساس بودن نسبت به تولید ملانین ، بیشتر از افراد سفید پوست در معرض تیرگی پوست قرار دارد.