ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 |
خوردن صبحانه سبب مصرف کالری و انرژی بدن و کاهش خطر حملات قلبی می شود. دانشمندان در مطالعه ای دریافتند، زنانی که دو هفته صبحانه نخورده بودند در طول روز، غذای زیادتری خوردند که سبب افزایش میزان کلسترول بد یا ال دی ال آنان شد و حساسیتشان در برابر انسولین کاهش یافت. افزایش میزان ال دی ال و نیز کاهش میزان حساسیت سلول ها در برابر انسولین از عوامل خطرزای ایجاد بیماری های قلبی است. محققان دریافتند، زنانی که هر روز صبحانه می خورند به طور متوسط در روز یکصد کالری کمتر از دیگر زنان انرژی مصرف می کنند.