گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

گروه ایده آل ایران در جام جهانی روسیه را انتخاب کنید

به گزارش"ورزش سه"، مراسم قرعه کشی جام جهانی 2018 فوتبال در کاخ کرملین روسیه برگزار می شود و تمام جهان نظاره گر این قرعه کشی هستند تا گروه های 8 گانه این جام مشخص شود و گروه های مرگ و گروه های متوسط و آسان از هم متمایز شوند.


ایرانی ها نیز به مانند تمام مردم 31 کشور دیگر امیدوار هستند تا با قرعه مناسبی روبه رو شوند تا برای نخستین بار از گروه خود در جام جهانی صعود کنند، اعضای تحریریه ورزش سه، قرعه ایده ال خود برای جام جهانی را انتخاب کرده اند، شما نیز می توانید با گذاشتن کامنت بر زیر این مطلب، گروه ایده آل خود را انتخاب کنید.


*امیر صادقی پناه


روسیه، پرو، ایران، پاناما

 

از بین 8 سرگروه رقابت های جام جهانی، همگروهی با روسیه با یک تیر، دو نشان زدن است؛ یکی فرصت برگزاری دیدار افتتاحیه جام جهانی با میزبان و دیگری افزایش شانس صعود به دور دوم.  با توجه به اینکه همین چند هفته قبل با روسیه دیدار تدارکاتی برگزار کردیم و می‌دانیم این تیم با وجود میزبانی از قدرت کمتری نسبت به سایر تیم‌ها برخوردار است، شاید بتوانیم امیدوار باشیم که حتی در صورت همگروهی، از میزبان جام جهانی نیز امتیاز بگیریم. از سوی دیگر ایران هرگز در دیدار افتتاحیه جام حضور نداشته و این مسابقه با توجه به بهبود روابط سیاسی با روسیه می‌تواند یک مسابقه جذاب را رقم بزند.
از بین تیم‌های سیدهای دوم و چهارم نیز همانطور که همه مخاطبان فوتبال باخبرند، همگروهی با پرو و پاناما کاملا به سود ایران خواهد بود و انتظارها برای صعود به مرحله حذفی را افزایش می‌دهد. 
شاید برای خیلی‌ها جذاب باشد که یک تیم بزرگ در گروه ایران قرار بگیرد، اما فراموش نکنیم که اگر به برگزاری چنین مسابقه‌ای راغب هستیم، می‌توانیم کمی بیشتر انتظار بکشیم تا بعد از صعود از گروه آسان‌تر با یک ابرقدرت فوتبال جهان روبه‌رو شویم.

 

*علیرضا هاشمی


روسیه، پرو، ایران و پاناما


اصولا یکی از لذت‌های حضور در جام جهانی دیدار برابر تیم‌های بزرگ دنیا و مقابله با ستاره‌های فوتبال است. دیدارهایی که در رقابت‌های تدارکاتی امکان اتفاق افتادن آن وجود ندارد کمااینکه تیم ملی نیز در جام‌های جهانی گذشته برابر هلند، آلمان، پرتغال و آرژانتین حضور پیدا کرد و لذت رویارویی با بزرگان دنیای فوتبال برای همه هواداران ایرانی تا مدت‌ها ماندگار بود.


اما این روزها اوضاع به گونه‌ای دیگر است. تیم ملی ایران که مدت‌هاست عنوان بهترین تیم آسیا را یدک می‌کشد در سبک بازی مورد نظر خود به کمال رسیده و با همین سبک بازی آسیایی‌ها را اسیر خود کرده است. سبکی که اصولا برای جام جهانی طراحی شده و کی‌روش از مدت‌ها پیش آزمون و خطاهای خود را به کار بست تا بتواند در تورنمنت معتبری همچون جام جهانی کارآمد ظاهر شود. این سبک بازی حریفان خاصی هم می‌طلبد و انتخاب حریفان تدارکاتی توسط کی‌روش موئد همین نکته است.


با این حساب هرچند لذت بازی برابر بزرگان دنیا ماندگار است اما دراین دوره از رقابت‌ها بیش از هر چیز صعود به مرحله دوم برای‌مان اهمیت ویژه‌ای دارد و به همین دلیل ترجیح می‌دهیم در ابتدا خود را راهی مرحله بعد کنیم و سپس با یکی از تیم‌های بزرگ دنیا در مراحل حذفی روبرو شویم. به همین دلیل این ترکیب مورد نظر، انتخاب من به عنوان همگروه‌های ایران در جام جهانی است. روسی‌ها بین تیم‌های سید یک، حریفی است که می‌توان به یک امتیاز از آن فکر کرد و پرو و پاناما نیز تیم‌هایی هستند که پیروزی بر آنها ابدا دور ذهن نیست. با این حساب حضور در این گروه می‌تواند حداقل ۵ و حداکثر ۷ امتیاز و در نهایت صعود به مرحله بعد را برای‌مان در پی داشته باشد.

 


*سهیل احیایی:

 

-آرژانتین، انگلیس، ایران، پاناما

 

همگروهی با مسی و رفقا برای ما از چند جهت می تواند مطلوب باشد که مهمترین آن ترس نداشتن بازیکنان ایران از اسم آرژانتین است، ایران در جام جهانی 2014 می توانست حتی برابر این تیم به پیروزی برسد اما ضربه استثنایی مسی در لحظات پایانی آه و حسرت مارا برانگیخت و حال فصل انتقام است، گفتنی است آرژانتین  حریف ایده آل تری از نظر قدرت نسبت به بقیه تیم ها خواهد بود، روسیه در خانه حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

انگلیس تیم محبوب بسیاری از ایرانی ها نیز با حضور بازیکنان هجومی چون هری کین، استوریج، ولبک، دله علی، رحیم استرلینگ و .. می تواند یک آزمون بزرگ برای کی روش و خط دفاع تیمش باشد، همچنین حضور پاناما از سید آخر این کمک را به ایران می کند تا بتواند برای موفقیت تنها 2 رقیب سرسخت داشته باشد.

 


*حمید ابراهیمی


فرانسه، کرواسی، ایران و پاناما


تقابل با خروس‌های مدعی جام در کنار کرواسی با ستاره‌های جذابش و در نهایت یک حریف مناسب برای اختتامیه نه چندان ناراحت کننده برای فوتبال ایران می‌تواند یک گروه جالب را شکل دهد. 
در این گروه مسلما ایران از نیمچه شانسی برای صعود هم برخودار خواهد بود و ساختار دفاعی و هجومی تیم ملی نیز می‌تواند نمایش خود را تکمیل کند. مطمئنا یک گروه کاملا سخت بدترین اتفاق برای فوتبال ایران خواهد بود و شانس هرگونه خودنمایی را از شاگردان کارلوس کی‌روش خواهد گرفت. در سمت مقابل یک گروه آسان هم جذابیت تقابل دیدنی و ماندگار را از ذهن دور خواهد کرد و این گروه نرمال می‌تواند تمام اتفاقات لازم برای حضور در یک رویداد جالب را شکل دهد و امیدوارم اینچنین هم شود.

 

*آریا قاسمی


روسیه، پرو، ایران، نیجریه


به نظر پس از حضور در 4 دوره جام جهانی و کسب تنها 1 پیروزی این جام جهانی باید به طوری باشد که بتوانیم از گروه خود صعود کنیم تا تنها به چشم یک حریف ساده و توریست در ادوار جام جهانی به ما نگاه نشود، همین طور برای اولین بار تجربه حضور در مرحله حذفی جام جهانی را هم کسب کنیم و به آرزوی دیرینیه خود برسیم
روسیه به عنوان سرگروه یک قرعه جذاب برای ما میتواند باشد هم بدلیل ضعیف بودن نسبت به سایر تیم های سید یک و هم به عنوان میزبان که قطعا بازی با میزبان جام جهانی حال و هوای فوق العاده‌ای دارد، پرو و نیجریه هم به دلیل ضعیف بودن نسبت به سایر تیم ها و هم  به دلیل انتقامی بودن می تواند جذاب باشد. (پرو در جام جهانی 78 و نیجریه در جام جهانی 2014)

 

*بهنام جعفرزاده


آرژانتین- انگلیس- ایران- مراکش


با اینکه طرفدار سرسخت آرژانتین هستم اما دوست دارم ایران فرصت گرفتن انتقام شکست 4 سال پیش را پیدا کند و فکر می کنم این بار می توانیم حداقل یک تساوی از این تیم بگیریم. انگلیس هم در تورنمنت های بزرگ همیشه دچار مشکل می شود و سبک بازی تیم ایران می تواند این تیم را به دردسر بیندازد. در مورد انتخاب از سید چهارم هم خیلی علاقه ای به همگروهی با پاناما ندارم چون بازیکنان شناخته شده ای ندارد و بازی با این تیم شاید چندان جذاب نباشد اما مراکش با داشتن بازیکنانی مثل مهدی بن عطیه، اشرف حکیمی و سفیان بوفال، مطمئنا حریف جذاب تری است. 

 

*محمد چهرقانی


روسیه- انگلیس- ایران- پاناما

 

طی چهار دوره‌ای که تیم ملی ایران در جام جهانی حضور داشته هیچ‌گاه با تیم‌های میزبان همگروه نبوده اما این بار بهترین فرصت است تا علاوه بر جدال جذاب با میزبان این رقابت‌ها(روسیه)، بتوان برابر تیمی از سید یک به تساوی رسید یا حتی به پیروزی دست پیدا کرد؛ شاید تقابل با فوتبالیست‌های روسی در کشورشان کار سختی برای ملی‌پوشان ایرانی رقم بزند اما مطمئنا دشوارتر از دیدار با آلمان، برزیل، آژانتین، فرانسه و ... نخواهد بود.
در سید دوم ایده‌آل‌ترین حریف پرو خواهد بود اما اگر بخواهیم آسان‌ترین گروه برای امتیازگیری را تصور نکنیم و حریف مطرحی که تقابل ایران را با آنها دیدنی‌تر کند، می‌توانیم از اسپانیا و انگلیس نام ببریم که بازی سراسر هجومی سه شیرها نسبت به تاکتیک شاگردان یولن لوپتگی، برابر خط دفاعی مستحکم ایران مطمئنا این بازی در جام جهانی را تماشایی‌تر خواهد کرد.
پاناما را می‌توان بهترین حریف از بین چهار تیمی که شانس تقابل با آنها را داریم، دانست چون با وجود اینکه آنها در دیدار دوستانه اخیر با تیم کامل برابر ایران قرار نگرفتند، اما در مجموع نتوانستند فوتبال خود را به شاگردان کارلوس کی‌روش دیکته کنند و به نظر می‌رسد بتوان هر 3 امتیاز را در نخستین مسابقه از این تیم گرفت و با روحیه بالاتری برای صعود از مرحله گروهی جنگید.

 

*محمد جواد حجتی


روسیه_ انگلیس _ ایران _ پاناما

 

ایران چهارمین حضور خود را در جام جهانی پیش رو تجربه خواهد کرد آن هم زمانی که به درستی تغییر نسل توسط کارلوس کی روش از جام جهانی قبل تا بحال صورت گرفته و انتظار می رود با قرعه ای مناسب بتوانیم در این دوره از گروه خود صعود کنیم.

با توجه به این موضوع؛ ترجیح می دهم از سید یک تیم روسیه همگروه ما باشد؛ هرچند برخی تصورشان بر این است که از امتیازات میزبانی برخوردار است اما با همه ی این ها روسیه مناسب ترین قرعه ممکن از این سید است.

چالش جذاب گروه می تواند در سید دوم اتفاق بیفتد جایی که با توجه به عدم برگزاری دیدارهای دوستانه و رسمی با تیم های اسم و رسم دار؛ دیدار با تیمی که از لحاظ قدرت و صلابت در حد متوسط اما از نظر اسم مشهور باشد از نظر من انگلستانِ امسال می تواند چنین شرایطی را برای تیم ملی کشورمان فراهم کند؛ دیداری جذاب و در عین حال پر شانس برای امتیازگرفتن در این جدال۰

در سید چهارم نیز طبق نظر اکثر کارشناسان آسانترین قرعه پاناماست. هرچند  در جام جهانی حریف آسان وجود ندارد کما اینکه در ادوار قبل تیم هایی همچون آنگولا که حریفی آسان تلقی می شدند برایمان مشکل ساز شدند اما به هرحال با شرایط حال حاضر سید بندی٬ بهترین شانس در سید چهارم پاناما است.

 


*میلاد احمدی


آرژانتین، کرواسی، ایران و مراکش


این گروه به نظرم گروهی ایده آل برای تیم ملی کشورمان می باشد چرا که هم گروهی است که تیم های بزرگ و صاحب نامی در آن قرار دارند و بازی مقابل آن ها جذابیت خاص خودش را دارد و هم میتوان برای تیم ملی شانس صعود از این گروه قائل شد. از طرفی با تجربه جام جهانی قبلی با کی روش میتوانیم انتقام خود را از آرژانتین بگیریم و بازی مقابل کرواسی و مراکش به همراه بازیکنان بزرگشان میتواند جذابیت گروه ایران را دو چندان کند.

 


*حمید طالبی دادوکلایی


لهستان، انگلیس، ایران، پاناما

 

کارلوس کی روش سرمربی کشورمان تیم خوبی برای جام جهانی آماده کرده، تیمی جوان،یک دست و سرحال... دژ بتنی ایران در ساختار دفاعی برگ برنده ی ماست.

برای جام جهانی می توانیم دو  انتخاب داشته باشیم؛ رویای صعود از مرحله گروهی و یا فرصت بازی مقابل تیم های بزرگ بیایید رویای صعود را انتخاب کنیم، در این صورت حتما فرصت بازی با تیم های بزرگ را در مراحل بعدی خواهیم داشت.

از سید یک بهترین تیم ها برای همگروهی با ایران، روسیه و لهستان هستند. یا توحه به میزبانی و امتیاز حضور هوادارن روس و لطف احتمالی داوران بهتر است با لهستان همگروه شویم که مهره های سرشناس زیادی در این تیم حضور ندارند. 

در سید دوم انتخاب های مناسبی می توانیم داشته باشیم، مثل پرو  و سوئیس، اما من تقابل با انگلیس را ترجیح میدهم، به خاطر اینکه ثایت کرده تیم تورنمنت های بزرگ نیست، و همیشه خط دفاعی و دروازه بان این تیم پاشنه آشیل آنها محسوب می شود. این همان جایی است که ما با حضور مهاجمان فرصت طلبمان میتوانیم برنده باشیم.

اما سید چهارم تیمی چون پاناما و یا مراکش می تواند به رویای صعود ما از مرحله گروهی رنگ واقعیت ببخشد.

 

 

*محمدرضا فرهمند

 

‎فرانسه - انگلستان- ایران-مراکش

 

دیدار با تیم های بزرگ دنیا و ماجراجویی برای ثبت خاطرات جدید از جنس ایران و آرژانتین ۲۰۱۴ و البته تمایل به تجربه چالش های جدید برای تیم ملی دلیل انتخاب فرانسه و انگلستان از سید یک و دو محسوب می شود. مراکش نیز از میان تیم های نه چندان جذاب سید چهار به دلیل غیبت طولانی و البته چالش بر انگیز بودن، گزینه ایده آلی به نظر می رسد.


*محمدرضا فخارمنش


‎پرتغال- اسپانیا- ایران- مراکش

 

‎با توجه به اینکه در جام جهانی 2006 با پرتغال همگروه بودیم، شاید فوتبال دوستان در سید یک جام جهانی کمتر از هر تیمی علاقه‌مند به تقابل با پرتغال باشند اما در واقع جدال با این تیم پس از 12 سال مطمئنا جذابیت‌های بیشتری خواهد داشت؛ دیدار کارلوس کی‌روش با هموطنان و تیم سابق، رو در رو شدن ملی‌پوشان آماده ایران با رونالدو و یارانش و ... از دلایلی است که می‌تواند یک قرعه ایده‌آل در بالاترین سطح فوتبال جهان برای ایران را رقم بزند.
‎شاگردان کی‌روش طی سالیان اخیر با تیم‌های زیاد و شکل‌های بازی متفاوتی مسابقه داده‌اند اما جام جهانی می‌تواند زمان مناسبی باشد تا عیار ملی پوشان برابر بازی تیکی تاکا اسپانیایی‌ها مشخص شود؛ لالیگا و فوتبالیست‌های اسپانیایی علاقه‌مندان زیادی در داخل کشور دارد که می‌تواند دیدار تیم ملی ایران با این کشور را بیشتر از هر تیمی در سید دو جذاب کند.
‎شروع در جام جهانی و دیدار با مراکش می‌تواند بهترین فرصت را برای فوتبالیست‌های ایرانی رقم بزند تا بتوانند به پیروزی برسند و یک تیم آفریقایی را شکست دهند.

 


*رضا دبیری فرد

 

آرژانتین،انگلیس، ایران، پاناما


این گروه بنظر من گروهی است ایده آل است؛ از آنجا که در دوره قبل بااین تیم همگروه بودیم و با نتیجه خیلی نزدیک بازی را علیرغم شایستگی واگذار کردیم میتواند همگروه مناسبی باشد
با توجه به نوع و سبک بازی این تیم و اینکه آقای کی روش مدت چند سال مربیگری تیم منچستر را در کارنامه دارد میتوانیم  با انالیز کامل مقابل این تیم و ستاره های نامدارش قرار بگیریم
اما این تیم امریکای شمالی میتواند برگ برنده ایران باشد جهت صعود به دور بعد، با توجه به تنش هایی که بین تیم آرژانتین و انگلیس وجود دارد تیم ملی ایران میتواند به نحو احسن از این تنش استفاده نموده و به دور بعد مسابقات صعود کند.


*احمدرضا خلیلی

 

لهستان- پرو- ایران - پاناما 


سه تیمی که برای هم گروهی درنظر گرفتم به نظرم می تواند بهترین قرعه ممکن را برای کی روش و شاگردانش باشد؛ لهستان تیمی شبیه ایران البته با ساختاری منسجم‌تر است که فقط باید نگران گلزنی لواندوفسکی باشیم و در مقابل پرو و پاناما هم چیزی کم نداریم.

ضمن اینکه تیم کی روش به مراتب در تمامی پست ها نسبت به جام جهانی برزیل رشد داشته و از انگیزه و باور بسیاری برای اولین صعود برخوردار است. قطعا هم گروهی با تیم هایی نظیر اسپانیا، بلژیک، آلمان، فرانسه, برزیل و صد البته آرژانیتن جذابیت ها و حساسیت های خاص خود را به همراه خواهد داشت، که علاوه بر هیجان بیشتر برای ما ایرانی ها، چشم جهان را هم به خود معطوف می کند، اما برای صعود به مرحله حذفی باید با تیم هایی هم گروه شویم که از نظر فوتبالی سطح بالاتری نسبت به فوتبال ما ندارند؛ چرا که یکی از ویژگی های تیم ملی ایران تحت هدایت کی روش فاصله گرفتن از احساسات بوده و همین باعث می شود تا مقابل تیم های قدرتمند امید کمی برای خلق شگفتی با ارائه بازی قمارگونه داشته باشیم.

ضمن اینکه ما در دوره های قبل نیز با فینالیست های جام جهانی 1978 و 2014 همگروه بوده ایم و نمایش های تحسین برانگیز اما بی فایده ای ارائه دادیم؛ به آرژانتین در آخرین ثانیه ها باختیم وبه فینالیست جام جهانی 78 با اشتباهات بچه گانه. پس ترجیح من این است که مانند بسیاری از دوره های جام جهانی که شاهد گروه های کسل کننده ای بوده ایم، اینبار با کمی شانس قرعه ای آسان برای ما رقم بخورد و با صعود به مرحله ی بالاتر هیجان جدیدی را در دیدن بازی های تیم ملی فوتبال تجربه کنیم؛ چیزی که خاص است و برای اولین بار تجربه می‌شود.

 

*روزبه مهری


روسیه - پرو - ایران - پاناما


رویارویی با ضعیف‌ترین تیم‌های هر سید، گرچه جذابیت چندانی به همراه نخواهد داشت ولی شاید رویای صعود ما به دور حذفی جام جهانی را برآورده کند.

البته این گروه هم گروه خیلی راحتی نخواهد بود. روسیه ، میزبان رقابت هاست و با حمایتی که هوادارانش در دیدارها به عمل خواهند آورد، مطمئنا دیدار سختی را برای ایران رقم خواهد زد، هر چند که در دیدار دوستانه توانستیم نمایش خوبی مقابل آنها در مسکو داشته باشیم.
پرو نیز در جدول آمریکای جنوبی توانست بالاتر از شیلی، قهرمان دو دوره اخیر کوپا آمه ریکا، کار را به پایان برساند و بدون شک حریف دست و پا بسته و ضعیفی برای تیم ملی نخواهد بود.
پاناما نیز تیم ناشناخته ای است که برای اولین بار در جام جهانی شرکت کرده و انگیزه بسیار بالایی خواهد داشت. در دیدار دوستانه اخیر تیم ملی توانست تیم ذخیره های پاناما را شکست دهد ولی مطمئنا مقابل تیم اصلی کار ساده ای پیش رو نخواهیم داشت. با وجود اینکه تقابل با هر کدام از این تیم‌ها، دشوار خواهد بود ولی این قرعه احتمالا بیشترین شانس صعود را برای ایران رقم خواهد زد.

 

بهروز احمدی


آلمان – اسپانیا – ایران – نیجریه


شاید در نگاه اول بسیاری امیدوار به این باشند که ایران در گروه زندگی قرار بگیرد بلکه برای اولین بار صعود به مرحله دوم را تجربه کرد. رویایی که می تواند موفقیتی بزرگ باشد اما از آن جا که سال هاست فوتبالدوستان ایرانی در آرزوی تقابل تیم ملی کشورمان با تیم ها و ابرقدرت های بزرگ دنیا هستند و همواره به این دلیل که مشکلات مالی و سیاسی مانع رویارویی با این تیم ها می شود تا تنها حسرت تماشای بازی سایر کشورهای آسیایی از جمله تیم های حاشیه خلیج فارس با ابرقدرت های فوتبال جهان به دل مان بماند به شخصه دوست دارم در قرعه کشی در سخت ترین گروه از نظر رنکینگ فعلی فیفا قرار بگیریم بلکه جام جهانی بتواند به حسرت نه تنها من بلکه بسیاری از فوتبالدوستان و طرفداران ایران پایان دهد و زمینه رویارویی با حداقل سه تیم بزرگ از قاره های مختلف را فراهم کند. هم گروهی با تیم هایی همچون آلمان از سید اول به عنوان تیم اول رنکینگ، اسپانیا از سید دوم به عنوان تیم هشتم رنکینگ و نیجریه از سید چهارم به عنوان تیمی که در بین 40 تیم برتر جهان از قاره سیاه قرار دارد می تواند جام جهانی هیجان انگیزی برای ما ایرانی ها به ارمغان داشته باشد تا بتوانیم عیار تیمی مان را در مواجه با بزرگان دنیا بسنجیم و از همه مهم تر خود را برای افتخارآفرینی در آوردگاهی همچون جام ملت های آسیا که شش ماه بعد از جام جهانی در امارات برگزار می شود، آماده کنیم. تورنمنتی که مطمئنم با مشکلات موجود فدراسیون نمی تواند بازی تدارکاتی مهمی برای تیم ملی فراهم کند چون نه پولش را دارد نه ارتباطات بین المللی که بتواند تیمی بزرگ را به ایران بکشد.

 

*رضا سیف پناه

 

فرانسه، پرو-ایران و پاناما

 

بر خلاف بسیاری که دوست دارند در گروه ایران تیم های قدرتمند و جذاب قرار بگیرند، چندان تمایلی به سخت شدن گروه تیم کشورم ندارم و یک گروه متوسط تنها با یک حریف قدر که در آن شانس بالایی برای صعود داشته باشیم، بیشتر مدنظرم است. 

فکر می کنم از سید یک هم گروه شدن با فرانسه می تواند جذابیت های زیادی داشته باشد. حضور ستاره هایی چون گریزمان، پوگبا، ژیرو، لاکازت و... در ترکیب آبی ها یک بازی خاطره انگیز را برای ما رقم خواهد زد.

از سید دو پرو را ترجیح می دهم که به نظر ضعیف تر از دیگر تیم های این سید است. هرچند پرو با داشتن بازیکنانی چون گوئررو و فارفان حریف چندان ساده ای هم نیست. پیروزی برابر این تیم و گرفتن انتقام شکست 4-1 جام جهانی 1978 نیز نمی تواند خالی از لطف باشد. از سید چهار نیز مطمئنا انتخاب من پاناما خواهد بود.

 

*حسام فتحعلیان

آرژانتین ، انگلیس ، ایران ، مراکش


یکی از دوست داشتنی ترین تیم های جام جهانی آرژانتین است، تیمی که در دوره قبل جام جهانی هم به عنوان سرگروه فرصت تقابل با آنها نصیب مان شد و تنها روی یک بدشانسی نتوانستیم نتیجه رویایی برابر البی سلسته کسب کنیم و حالا هم گروهی دوباره با این تیم از جمع تیم های سید یک می تواند یک چالش هیجان انگیز باشد. از جمع تیم های سید دو هم رویارویی با انگلیس که بعید به نظر می رسد حالا حالاها فرصت رویارویی با آنها در بازی های دوستانه نصیب ایران شود قرعه ای جذاب تلقی می شود به خصوص که انگلیس این دوره از آن دست تیم هایی است که پتانسیل های زیادی دارد و هیچ بعید نیست شگفتی ساز شود. از جمع تیم های سید چهار ترجیح می دهم با تیمی از آفریقا همچون مراکش روبرو شویم چون فوتبالی که این تیم ارائه می دهد نمایشی تکنیکی و تاکتیکی برخلاف سایر تیم های قاره آفریقا است و رویارویی ایران با مراکس هم می تواند زیبایی های زیادی در دل خود داشته باشد.

 

*آریا فاطمی مقدم


برزیل- اسپانیا- ایران- صربستان

 

رویارویی با قهرمان های مجموعا 6 دوره جام جهانی و رقیب قدرتمندی مانند صربستان می تواند جذاب ترین اتفاق برای ایران در روسیه 2018 باشد. در طول ادوار مختلف بارها ثابت کرده ایم که در برابر رقبای قدرتمند می توانیم نمایش خیره کننده ای ارائه دهیم و بازی کردن برابر تیم هایی هجومی مانند اسپانیا و برزیل گرچه شاید عواقب بدی داشته باشد، اما ممکن است قدرت سد دفاعی تیم کی روش را در بالاترین سطح فوتبال جهان به نمایش بگذارد.

 

*محمد مهدی سهیلی نژاد

 

روسیه ، اسپانیا ، ایران و مراکش

 

در سید یک با توجه به قدرت بی حد و حصر تیم ها، و از طرفی مصاف دو تیم ایران و روسیه در یک بازی تدارکاتی و آشنایی حدودی با سیستم روسیه، این تیم بهترین گزینه به نظر می رسد.

در سید دو رویارویی یوزهای ایرانی و ماتادورها می تواند جذاب و داغ و دیدنی باشد. هرچند در این دوره اسپانیا یکی از قدرت های اروپا به شمار می رود و ستاره های جوان آن به دنبال ثبت رکورد تاریخی برای خود و کسب عنوان قهرمانی برای تیمشان در جام جهانی 2018 هستند. همچنین تیم ملی ایران در ادوار گذشته ثابت کرده که در تقابل با تیم های بزرگ عملکرد خوبی را از خود به جای می گذارد.

و اما در سید چهار این رقابت ها بازی با مراکش، با توجه به مهره های کلیدی این تیم نظیر بن عطیه می تواند هیجان خاص خود را به همراه داشته باشد. هرچند که خیلی ها عقیده دارند هم گروهی با پاناما در این سید به نفع تیم ملی کشورمان است و می تواند شانس صعود را برای ما به ارمغان آورد.

 

محمد همتی

 

آلمان، پرو، ایران، پاناما

تیم های سید 1 قدرتمندترین ها در جهان هستند و بعید به نظر می‌رسد تیم ملی کشورمان حتی از پس ضعیفترینشان (لهستان) بربیاید و همگروهی با روسیه هم مشکلات خاص خود را دارد. اما برعکس ایران، تیم های حاضر در گلدان دوم، توان شکست تیم هایی نظیر لهستان و روسیه را دارند و بنابراین بنظرم همگروهی با این دو تیم، کار را برایمان بسیار مشکل میکند و به همین دلیل آلمان را از سید یک مناسب تر از بقیه میدانم چرا که ژرمن ها با گرفتن 9 امتیاز این گروه، سرنوشت ایران را به بازی رودررو با تیم سید 2 واگذار می‌کنند. از سید 2 و 4 اما تیم ملی کشورمان حداقل توان پیروزی بر پرو و پاناما را دارد و در صورت همگروهی با این تیم ها، شانس صعود برایمان زنده خواهد بود.

 

مهدی بشکنی


برزیل- انگلیس- ایران- مراکش


فرصت حضور در جام جهانی هر ۴ سال یکبار به دست می آید. پس بهتر است حالا که تیم منظم و یکدستی داریم، بدون ترس از نام رقبا در مقابل تیم های قدرتمند دنیا قرار بگیریم.
برزیل به عنوان پرافتخارترین تیم جهان انتخاب من برای سید یک است. بازی مقابل نیمار و هم تیمی هایش، لذتبخش خواهد بود. ضمن آنکه اعتماد به نفس فوتبالیست هایمان را بسیار بالا خواهد برد.
انگلیس از سید دو گزینه ایده آلی خواهد بود چرا که فرصت بازی برابر سه شیرها هیچ وقت فراهم نبوده، ضمن آنکه شیوه تهاجمی آنها کاملا مناسب خط دفاعی ماست و البته نقطه ضعفش کندی بازیکنان دفاعی. آنها تیمی بزرگ با لغزش های بزرگتر هستند. پس چه بهتر که پرامیدترین تیم ایران در جام های جهانی، انگلیسی ها را در بازی آخر مرحله گروهی برای صعود خود قربانی کند.

 

حسین جمشیدی


روسیه، اسپانیا،‌ ایران، پاناما


بدون شک همگروهی با میزبان جام جهانی و اگر شانس داشته باشیم؛ برگزاری دیدار افتتاحیه جام بیست و یکم چیزی نیست که به راحتی بتوان از جذابیت های آن برای فوتبالدوستان ایرانی عبور کرد. روسیه با توجه به میزبانی و شور و شوق هوادارانش می تواند جذابترین سرگروه برای ایران باشد.ر

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد