گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

خوراکی مفید برای پیشگیری از بیماری قلبی

کارشناسان سلامت معتقدند برای پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی مصرف آجیل و مغزها گزینه مناسبی است.

به گزارش ایسنا، نتایج مطالعه انجام شده روی بیش از 210 هزار فرد بزرگسال در آمریکا نشان داد افرادی که به طور مرتب از بادام زمینی، گردو، بادام هندی و دیگر انواع آجیل و مغزها مصرف می‌کنند کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند.در این مطالعه بر افزایش مصرف انواع آجیل و خشکبار به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری مزمن تاکید شده‌ است.متخصصان در آمریکا در این بررسی دریافتند افرادی که در هفته یک یا چند نوبت گردو مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که از این خشکبار مصرف نمی‌کنند 20 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند. همچنین مصرف بادام زمینی خطر ابتلا به این بیماری را حدود 14 درصد کاهش می‌دهد.به گزارش هلث دی نیوز، همچنین اگرچه این متخصصان ارتباطی بین مصرف خشکبار و خطر سکته مغزی پیدا نکردند اما دریافتند در مجموع افرادی که از بادام زمینی و گردو مصرف می‌کنند به طول خاص کمتر احتمال دارد دچار سکته مغزی شوند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد