رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: طبیعتا وقتی آبلیمو با افزودنیهای ترکیب می شود دیگر نمی توان به آن عنوان صد درصد طبیعی اطلاق نمود.مهندس نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ، گفت: طبیعتا وقتی آبلیمو با افزودنیهای ترکیب می شود دیگرنمی توان به آن عنوان صد درصد طبیعی اطلاق نمود و اینکه عبارت صد در صد طبیعی برای آبمیوه خالص وغیر بازسازی شده بکار می رود وعنوان طبیعی برای محصولاتیکه مواد افزودنی سنتتیک به انها أضافه نشده باشد کاربرد دارد و معمولا قیمت محصولات صد در صد طبیعی گران تر هم هست.
وی افزود: گرچه یکی از معضلات امروز ارگانهای نظارتی در سراسر دنیا تقلب در فرآوردههای غذایی با پیشرفت علم و بهره مندی در تولید جدید چالشی نیز از سوی متقلبان برای این حوزه بوجود می آیند یعنی برخی ها به طمع کسب سود بیشتر از هنر سیاه خود در راه کاهش قیمت تولید با تقلب است و البته که شناسایی این تقلبها خیلی هم سهل نیست.
مهندس محمدی اظهار داشت: اما با همه این تفاسیرنظارت سازمان بر تولیدکنندگان مستمر است و دستگاههای نظارتی ای چون ما اهتمام خود را در مبارزه متخلفان و متقلبانی قرار می دهند که به انحاء مختلف می خواهند از نظارتها بگریزند.رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه گرچه در برخی موارد هم افراد غیرمسئول و نا آگاه مطالبی مطرح می کنند اظهار داشت: با این توجیه که آبلیموهای موجود در بازار از مواد شیمیایی ساخته شدهاند و آبلیمو نیستند موجب تشویش اذهان می شوند اما به پشتوانه نظارتهای جدی معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور بعنوان مجریان سیاستهای کلان سازمان غذا و دارو، نباید بر آنها وقعی نهاد و سخنانشان را جدی تلقی کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو،مهندس محمدی افزود: از جمله وظایف سازمان غذا و دارو اتخاذ تدابیری است که بواسطه آن مردم از صحت و سلامت فرآوردههای غذایی اطمینان حاصل نمایند به همین دلیل توصیه اساسی ما توجه مردم به نشان سازمان غذا و دارو و پروانه بهداشتی در بسته بندی فراورده های غذائیست.