گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

باید و نبایدهای خوردن نان گندم

 قرار دادن نان در یخچال، سبب خراب شدن سریع‌تر نان می‌شود. نان‌ها معمولا حداکثر 3 روز در یخچال قابل نگهداری هستند . اگر قصد دارید نان را برای مدت زیادی ذخیره کنید، باید حتما آن را در فریزر بگذارید. با این کار نان‌ها بین 2 تا 3 ماه باقی می‌مانند.

اگر هم برای صبحانه، هم ناهار و هم شام، نان بخورید، هم کربوهیدرات زیادی دریافت می‌کنید و هم نمک زیادی مصرف می‌کنید. یک تکه نان یا خوردن یک وعده نان در روز، 147 میلی‌گرم سدیم دارد که زیاد نیست. اما مصرف بیش از حد نان در طول روز، فشار خون را بالا می‌برد. این روند در طولانی‌مدت می‌تواند باعث حمله‌های قلبی یا سکته مغزی شود.

وقتی لکه‌های سبز یا سیاه و سفید کپک روی نان می‌بینید، نباید به هیچ وجه آن نان را بخورید و باید تمام نان را دور بریزید، چون کپک‌ها ممکن است به نقاط دیگر نان سرایت کرده باشند.

استفاده از نان‌های سبو‌س‌دار کامل کلسترول را پایین می‌آورد و خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد. مواد مغذی‌ای که در نان‌های سبوس‌دار کامل وجود دارد، گلبول‌های قرمز خون را تقویت می‌کند و سیستم ایمنی بدن را سالم نگه می‌دارد.

گلوتن، پروتئینی است که در گندم و جو وجود دارد. افرادی که نمی‌توانند گلوتن را هضم کنند، باید از خوردن نان‌ها و غذاهایی که این ماده را دارد دوری کنند. نان‌های فاقد گلوتن از مخلوط برنج سفید و برنج قهوه‌ای و نشاسته‌های درون سیب‌زمنی ساخته می‌شوند، اما نخوردن گندم مشکل‌زا است، چون ویتامین‌های مهمی دارد.

منبع: دکتر سلام

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد