گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

تامین کلسیم کودکان با شیر و چند مواد غذایی مفید

به گفته متخصصان و پزشکان اطفال دانشگاه‌ هاروارد، شیر خام و نوشیدنی‌های طبیعی دارای خواص درمانی بسیاری هستند.به گزارش باشگاه خبرنگاران، شکر بیش از حد، خطرات جدی چون بیماری‌های دیابت، افزایش وزن، روده ناپایدار و ... را برای سلامت به همراه دارد.

مطالعات در برابر شیرین کننده‌های مصنوعی معمولاً با نوشیدنی‌های شیرین، سودا و آبمیوه‌های مصنوعی شیرین مشغول است، به طوری که به ندرت درباره شیر کم‌ چرب بحث می‌کند.گفتنی است، که می‌توان مقدار زیادی کلسیم را از طریق طیف وسیعی از غذاها دریافت کرد.در یک گرم از کلم پیچ پخته شده، مقدار زیادی کلسیم نسبت به شیر وجود دارد. موادی چون ساردین، آجیل‌ها، دانه‌ها، لوبیا، سبزیجات برگ سبز همگی سرشار از کلسیم هستند.

دلیل موجهی برای حفظ فاصله از مصرف نوع خاصی از چربی‌ها چون چربی‌های غیر اشباع تصفیه شده در روغن‌های گیاهی ( ذرت، آفتابگردان، کلزا،سویاو... ) وجود دارد. با این حال اثبات مصرف چربی موجود در شیر، روغن نارگیل در حال افزایش است. طبق یک معاینه پزشکی منتشر شده در مجله تغذیه آمریکایی، هیچ‌گونه شواهدی در ارتباط با چربی اشباع موجود در شیر و افزایش بیماری‌های قلبی-عروقی وجود ندارد. قابل ذکر است که نوشیدنی‌های طبیعی، خام و شیرهای ارگانیک خواص زیادی برای سلامت قلب، کنترل دیابت، کاهش خطر بیماری‌ها و حتی کاهش وزن دارند.

به گفته متخصصان و پزشکان اطفال دانشگاه‌ هاروارد، شیر خام و نوشیدنی‌های طبیعی دارای خواص درمانی بسیاری هستند.به گزارش باشگاه خبرنگاران، شکر بیش از حد، خطرات جدی چون بیماری‌های دیابت، افزایش وزن، روده ناپایدار و ... را برای سلامت به همراه دارد.

مطالعات در برابر شیرین کننده‌های مصنوعی معمولاً با نوشیدنی‌های شیرین، سودا و آبمیوه‌های مصنوعی شیرین مشغول است، به طوری که به ندرت درباره شیر کم‌ چرب بحث می‌کند.گفتنی است، که می‌توان مقدار زیادی کلسیم را از طریق طیف وسیعی از غذاها دریافت کرد.در یک گرم از کلم پیچ پخته شده، مقدار زیادی کلسیم نسبت به شیر وجود دارد. موادی چون ساردین، آجیل‌ها، دانه‌ها، لوبیا، سبزیجات برگ سبز همگی سرشار از کلسیم هستند.

دلیل موجهی برای حفظ فاصله از مصرف نوع خاصی از چربی‌ها چون چربی‌های غیر اشباع تصفیه شده در روغن‌های گیاهی ( ذرت، آفتابگردان، کلزا،سویاو... ) وجود دارد. با این حال اثبات مصرف چربی موجود در شیر، روغن نارگیل در حال افزایش است. طبق یک معاینه پزشکی منتشر شده در مجله تغذیه آمریکایی، هیچ‌گونه شواهدی در ارتباط با چربی اشباع موجود در شیر و افزایش بیماری‌های قلبی-عروقی وجود ندارد. قابل ذکر است که نوشیدنی‌های طبیعی، خام و شیرهای ارگانیک خواص زیادی برای سلامت قلب، کنترل دیابت، کاهش خطر بیماری‌ها و حتی کاهش وزن دارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد